Virksomhedsprofil

 • R-Trans er en vognmandsforretning ejet af Robert Rojas Carranza. Med mere end 10 års erfaring, har R-Trans specialiseret sig i at yde den bedst mulige service til erhvervsdrivende med behov for transport, som en del af deres succesfulde forretning.
 • R-Trans bestræber sig altid på at gøre det bedste – og helst også lidt til og det er også muligt med Robert ”bag rattet” af hans dygtige team af chauffører. Vi står altid klar til at hjælpe – også din virksomhed.
 • Ud over nogle dygtige chauffører, hører selvfølgelig også køretøjer til at klare transportopgaver. Og til det står R-Trans klar med den bil der er bedst egnet til din opgave. R-Trans har liftbiler med alukasse eller presenning, kassevogne og varebiler.
 • I 2014 udvidede R-Trans sin forretning med et autoværksted der kunne servicere og reparere R-Trans’ egne biler. Med egen mekaniker var det slut med flere ugers venten på at få biler retur fra et værksted. Alle bilerne kunne nu yde deres optimale og der var altid en bil klar til en ny opgave. Der kom desuden yderligere biler til, i form af endnu en liftbil og en kassevogn.
 • 2015 bød på en ny og spændende kunde, som krævede yderligere 2 biler – dog kun varebiler, som bedre kunne køre lange ture.
 • R-Trans er i dag en rigtig familievirksomhed, som sætter store som små i gang i forretningen. Robert bag rattet – i flere henseender; både bogstavligt bag bilrattet men også i overført betydning i form af at holde styr på chaufførerne –  Claudia bag papirbunkerne og børnene på 1 og 3 elsker at give en hånd med – særligt når chauffører skal have eller aflevere nøgler og papirer fra dagens kørsler.
 • Med fast arbejde 365 dage om året er R-Trans en enkeltmandsvirksomhed i støt vækst som beskæftiger 12 mand og 11 biler. Og arbejdet forsætter…..

R-Trans’ baggrund

 • R-Trans vognmandsforretning så dagens lys i maj 2004. Robert, ejer og stifter af virksomheden, besluttede at lave en drastisk ændring i sit liv. Med en nyindkøbt Renault Master kassevogn startede Robert op på sit livs eventyr med firma opkaldt efter ham – R(obert)-Trans.
 • Det var hårdt arbejde at skaffe nok jobs til den nye bil, men Robert var vedholdende og efter nogen tid havde han fået faste jobs, dag og nat, som han kørte. Da fundamentet var lagt, kunne der nu bygges en smule på og en bil mere kom til – denne gang en liftbil med alukasse. I 2007 kom yderligere 4 biler til og R-Trans fik fast kørsel hos TNT Express. Ligesom det var begyndt at gå så godt og R-Trans havde flere chauffører satte krisen dog ind og R-Trans blev reduceret til kun at være Robert igen. Men hans stædighed fik ham igennem krisen, bilerne blev kørt de få jobs på skift, så han kun måtte afskedige ansatte og ikke sælge ud af biler.
 • R-Trans kom dog stærkt tilbage efter krisen og det lykkes at få ruter på TNT igen.
 • I 2012 var R-Trans nået en størrelse hvor papirarbejdet var som omfattende, at det ikke længere var til at nå for Robert, efter en lang arbejdsdag med kørsel. Her kom hans samlever Claudia da på banen, og overtog stille og stødt al administrativt arbejde i virksomheden.
 • I 2014 kom autoværkstedet til i Sydhavn og i løbet af 2016 kom der en kontordel til værkstedet. I den forbindelse blev hele R-Trans samlet og er i dag samlet i Bådehavnsgade 22, port 1, 2450 København hvor vi er at finde både ved henvendelser om kørsel og bilreparation.